Descriere
AGAR 500 g
Product Description
Agent gelifiant, din categoria algelor Perfect pentru dulciurile casante. Caracteristici: rezistent la căldură (90ºC), rezistent la îngheț, termo reversibil, jellifică mai puțin în medii acide, nu elastic.
Informații generale
Nume: Agar 500g
Ingrediente: Agar Agar 100%
Utilizare, pregătire:
O substanță vegetariană și vegană, utilizată cu succes ca înlocuitor de gelatină. Agarul se dizolvă la 85-95 ° C, crescând deja la 32-35 ° C. Deci nu trebuie să-l puneți în frigider. De asemenea, nu există temeri că desertul se va dizolva la temperatura camerei. Cel mai bine este să înmuiați agarul într-un pahar de apă până când se dizolvă și apoi se adaugă la mâncarea de gătit. Pulberea se dizolvă după 5 minute, granulele după aproximativ 10-15 minute. Gelul poate fi încălzit de mai multe ori. Utilizați în cantitate de 2 până la 15 grame pe litru de produs finit, în funcție de consistența necesară a vasului.
Informații nutriționale
Unitate – pe 100g
Energie 172 kcal/688kJ
Total grasimi (g) 0,1
dintre care grasimi saturate (g) 0,1
Carbohidrati (g) 5
dintre care glucide (g) 5
Fibre (g) 0
Proteine (g) 1
Sare (g) 0
Conditii de depozitare
Perioada de valabilitate după producție (zile): 1460
Perioada de valabilitate după livrare (zile): 730
Temperatura de depozitare (° C) Ambient
Perioada de valabilitate după decongelare (0 -7 ° C, zile): –
Perioada de valabilitate după deschidere: Vezi data de expirare
Condiții de depozitare după deschidere: Închis, uscat, nu inhalați praful, evitați contactul cu ochii și pielea