Descriere
Gelatină 180 – 500G
Gelatină de origine animală, proteină de colagen compusă din proteine și peptide. Acești compuși sunt formați prin hidroliza colagenului găsit în cartilaje și în oase.
Informații generale
Nume: Gelatyna 180blom 500g
Ingrediente: gelatina de porc 100%
Utilizare, preparare
O substanță naturală, un amestec de proteine și peptide, obținută prin hidroliza parțială a colagenului conținut în piele, cartilaj și oase de animale. Se compune din glicină, prolină și hidroxiprolină. Când se dizolvă în apă, se formează un sistem coloidal – un sol lipofil care trece cu ușurință într-un gel dacă temperatura ambiantă nu este prea mare.
Gelatina este folosită pe scară largă atât în bucătărie, cât și în industria alimentară. Este folosit ca emulgator și agent de gelifiere și este marcat pe lista aditivilor alimentari legali
Se dizolvă într-un mediu apos într-o cantitate de 5 până la 10 grame pe litru, în funcție de gradul de concentrare necesar.
Informații nutriționale
Unitate – pe 100g
Energie 357 kcal / 1516 kJ
Total de grăsime (g) 0
din care grăsimi saturate (g) 0
Glucide (g) 0
din care zaharuri (g) 0
Fibre (g) 0
Proteine (g) 89
Sare (g) 0,7
Conditii de depozitare
Perioada de valabilitate după producție (zile): 1800
Perioada de valabilitate după livrare (zile): 900
Temperatura de depozitare (° c): Ambient
Perioada de valabilitate după decongelare (0 -7 ° C, zile): –
Perioada de valabilitate după deschidere: Vezi data de expirare
Conditii de depozitare dupa deschidere: inchis, uscat
Caracteristicile produsului
Aromă: neutră; fără arome străine
Miros: aproape neutru; fără arome străine
Textură: pulbere liberă
Culoare: naturală; de la aproape alb la maro deschis