Descriere
Algin 500G
Product Description
Produs natural obținut din cărbuni maro care se dezvoltă în regiuni cu apă rece, în cea mai mare parte din Irlanda, Scoția, nord și sud-America. În funcție de originea algelor, reacțiile alginului sunt diferite. Am ales Algin ca produs ideal pentru realizarea verificării.
Informații generale
Nume: algin (alginian sodu) 500g
Utilizare, preparare
Un polizaharidic natural obținut din alge maro. Algin este utilizat ca agent de îngroșare, agent de coagulare sau stabilizator pentru produse, inclusiv: sosuri, siropuri, băuturi din fructe, gemuri, jeleurile, bomboane, maionează. Se leagă cu apă bine și se umflă ușor.
Se gelifica in prezenta calciului.
Se dizolvă într-o substanță rece (preferabil amestecată cu un blender) nu necesită incălzire, pentru a obține procesul de verificare.
Sfereificarea:
Basic-Algin (+ PH control) + calciu inversat-calciu + Xantana + Algin
utilizarea într-o cantitate de 4-6 grame pe kilogram
Informații nutriționale
Unitate – pe 100g
Energie: 143 kcal/573 kJ
Total grasimi (g) 0,1
dintre care grasimi saturate (g) 0,1
Glucide (g) 0
din care zaharuri (g) 0
Fibre (g) 0
Proteină (g) 0,1
Sare (g) 23, 9
Conditii de depozitare
Perioada de valabilitate după producție (zile) 720
Perioada de valabilitate după livrare (zile) 360
Temperatura de depozitare (° C) Ambient
Perioada de valabilitate după decongelare (0-7 ° c, zile)-
Perioada de valabilitate după deschidere Vezi data expirării
Condiții de păstrare după deschidere închis, uscat
Observații: evitați contactul cu ochii și pielea atunci când manipulați produsul.
Minimizați formarea prafului și acumularea acestuia. Asigurați o ventilație adecvată.
Caracterizarea produsului
Aromă
Miros
Textura pulbere
Culoare alb sau galben deschis-maro