Descriere
Calciu 500g
Calciu este utilizat în mod tradițional în industria alimentară. Calciul este esențial în reacția cu algin, ei verifică împreună. Este un reactiv ideal datorită solubilității sale ridicate în apă, are capacitatea de a fi verificată în funcție de conținutul de calciu.
Informații generale
Nume: calciu 500g
Ingrediente:
Lactat de calciu E327-compusul chimic organic, sarea acidului lactic de calciu.
Utilizare, preparare
Acesta servește ca material auxiliar pentru agenți de coagulare de alginat de sodiu și carragen. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru producerea de capsule. Cu cât este mai mare doza de lactat de calciu, cu atât mai repede capsulele vor deveni gel. Cu cât stau mai mult în soluție, cu atât stratul de gel va fi mai puternic până la forfecare completă. Utilizat pentru informațiilor de mai sus în cantități de 4 la 10 grame pe litru de lichid
Conditii de depozitare
Perioada de valabilitate după producție (zile): 720
Perioada de valabilitate după livrare (zile): 360
Temperatura de depozitare (° c): Ambient
Perioada de valabilitate după decongelare (0 -7 ° C, zile): –
Perioada de valabilitate după deschidere: Vezi data de expirare
Conditii de depozitare dupa deschidere: inchis, uscat
Observații: evitați contactul cu ochii și pielea atunci când manipulați produsul.
Minimizați formarea prafului și acumularea acestuia. Asigurați o ventilație adecvată.
Caracteristicile produsului
Aromă
Miros
Textura pulbere
Culoare alb sau galben deschis-maro