Descriere
Nuci Pecan 250g
Tara de origine: SUA
Cantitate: 250g
Prezentare: NUCA fara coaja
CONTINUT:
- acizi grasi mononesaturati
- minerale (mangan)
- vitamine (tiamina)
EFECTE:
- neuro si cardioprotector
- hipocolesterolemiante
- antioxidante
DOZA: intretinere = 20-30 grame
Beneficii pentru sanatate
Inima sănătoasă
Nucile pecan conțin grăsimi mononsaturate, cum ar fi acidul oleic, împreună cu antioxidanți fenolici, care ajută la reducerea riscului de boli de inimă. Potrivit Asociației Naționale Pescan Shellers, adăugarea unui pumn de nuci pecan în dieta dvs. contribuie la scăderea LDL, adică „colesterolul rău” și la creșterea HDL, adică „colesterolul bun”, care la rândul său previne accidentele vasculare cerebrale și bolile coronariene.
Imbunatateste digestia
Nutriționistul Anshul Jaibharat spune: „Deoarece nucile pecan sunt ambalate cu fibre, acestea promovează sănătatea colonului și facilitează mișcările intestinale regulate. Nucile pecan previn constipația și reduc riscul de hemoroizi și colită prin curățarea sistemului gastro-intestinal.
Ajută la pierderea în greutate
Consumul de nuci îmbunătățește sațietatea și crește metabolismul, cercetările au indicat că o dietă care cuprinde nuci pecan ajută la pierderea în greutate. Nucile sunt, de asemenea, surse foarte bogate ale mai multor grupuri importante de vitamine din complexul B, cum ar fi riboflavina, niacina, tiamina, acidul pantotenic, vitamina B-6 și folatii care ajută împreună la creșterea metabolismului.
Reduce riscul de cancer
Nucile pecan protejează corpul uman împotriva cancerului datorită proprietăților anti-proliferative ale acidului elagic care inhibă legarea ADN-ului anumitor cancerigeni, cum ar fi nitrosaminele și hidrocarburile aromatice policiclice. Acestea conțin acid oleic, un acid gras care s-a dovedit a reduce riscul de cancer la sân. Nucile de pecan reduc și riscul de cancer de colon, deoarece ajută la curățarea sistemului gastrointestinal.
Beneficii antiinflamatorii
Pecanele sunt bogate în magneziu, care este cunoscut pentru beneficiile sale antiinflamatorii. Studiile au dovedit că aportul crescut de magneziu reduce indicatorii inflamatori din organism și reduce, de asemenea, inflamația în pereții arteriali, reducând astfel riscul de artrită, boala Alzheimer, boli cardiovasculare și alte afecțiuni inflamatorii.
Promovează imunitatea
Dr. Manoj K. Ahuja, Healing Touch Hospital, spune că „Aportul adecvat de mangan este vital pentru conducerea nervilor și funcția creierului, iar pecanele sunt o sursă bogată de mangan care este un puternic antioxidant. Acest mineral de urme vă protejează celulele nervoase de deteriorarea radicalilor liberi, stimulând astfel imunitatea și protejând organismul de boli, infecții etc.
Beneficiile pentru piele și păr
Nucile de pecan sunt o sursă excelentă de vitamina-E, vitamina-A, zinc, folat și fosfor, care joacă un rol important în menținerea pielii bune. Iată care sunt avantajele pentru piele pe care le oferă nucile pecan.
Previne problemele pielii
Toxinele din interiorul corpului provoacă rupturi, somnolență și exces de ulei. Pepenele sunt ambalate cu fibre și ajută la eliminarea acestor toxine și deșeuri din organism, îmbunătățind astfel aspectul pielii tale. Nuci de pecan conțin, de asemenea, vitamina A și zinc, care ajută la obținerea unui ten clar și protejează împotriva infecțiilor pielii.
Beneficii anti-îmbătrânire
Nuci de pecan conțin numeroși antioxidanți incluzând acidul elagic, vitamina A și vitamina E, care combat și elimină radicalii liberi responsabili de provocarea îmbătrânirii premature a pielii. Astfel, pecanii pot preveni apariția liniilor fine, a ridurilor și a pigmentării.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.