Descriere
Pectina NH 500g
Pectina este un amestec de carbohidrați. Cele mai multe dintre ele sunt în plante, în special în pereții celulelor. O caracteristică comună a pectinei este capacitatea de a forma geluri în condiții acide.
Informații generale
Nume: Pektyna NH 500g
Ingrediente:Pectina amidată E440 (Ii); glucoză; fosfat de fosfat E341 (Iii); tetrasodiu difosfat E450 (iii).
Utilizare, preparare
Textură gelifiantă – pectina de fructe este un agent de gelifiere și îngroșare. Se amestecă cu zahăr și se adaugă acid citric, se încălzește la 105 ° C. Se activează numai cu includerea componentei acidului. Se activează numai cu includerea componentei acidului. utilizați între 8 și 20 de grame pe litru, în funcție de efectele așteptate.
Produs natural.
Informații nutriționale
Unitate – pe 100g
Energie 231 kcal / 967 kJ
Total de grăsime (g) 0
din care grăsimi saturate (g) 0
Carbohidrați (g) 29
din care glucide (g) 29
Fibre (g) 0
Proteină (g) 0,5
Sare (g) 5,8
Conditii de depozitare
Perioada de valabilitate după producție (zile): 744
Perioada de valabilitate după livrare (zile): 372
Temperatura de depozitare (° c): Ambient
Perioada de valabilitate după decongelare (0 -7 ° C, zile): –
Perioada de valabilitate după deschidere: Vezi data de expirare
Conditii de depozitare dupa deschidere: inchis, uscat
Caracteristicile produsului
Aromă: neutră; fără arome străine
Miros: aproape neutru; fără arome străine
Textură: pulbere liberă
Culoare: naturală; de la aproape alb la maro deschis