Descriere
Cafea organica BIO cu extract de Chaga
Consumand Cafea organica cu extract de Chaga cresti energia de durata a echilibrului general al organismului, extractul de chaga balansând efectul cafeinei.
INGREDIENTE: Cafea Arabica organica (98%), dublu extract organic instant de chaga (Inonotus Obliquus) (2%). Se cere a se verifica recomandările locale privind produsele alimentare si suplimentele noi. În Finlanda, cafeaua gourmet cu extract de chaga este aprobată de către autoritățile in vigoare ca băutură de consum (statut alimentar). In schimb, în Danemarca, este aprobata ca supliment, cu următorul text adițional:
“Avertisment: conține cafeina si nu trebuie consumat de copii sub vârsta de 3 ani, femei gravide sau femei care alăptează. Dozare zilnica recomandata: 3 porții a cate 12 g cafea măcinata per porție.”
CANTITATEA DE EXTRACT: 4520 mg/ pachet sau 226 mg/ portie
Notă: Extractele sunt solubile în apă. A nu se confunda cu pudrele uscate. Extractele sunt de 5-10 ori mai puternice decât pudrele. Pudrele cu miceliu au un cost mult mai mic, nu sunt solubile în apa și în combinație cu cafeaua nu au efectul dorit. Dublul extract asigură maximul de beneficii asupra sănătății.
Profilul de prajire: intens. Datorita extractului de chaga, cafeaua espresso este foarte concentrată și poate părea mai puternica decât alte tipuri de cafea neagra. Atenție la acest aspect, întrucât culoarea boabelor de cafea care sunt îmbrăcate în extractul de culoare închisa, aproape neagra (pudra instant) va poate induce în eroare.
Profilul gustului: bogat aromată în note de migdale și gust pământiu dat de extractul de chaga, care adaugă și un efect umami, echilibrând cafeaua în întregul ei. Sub forma de ceai, ciuperca chaga are o aromă aparte.
ORIGINE Cafea organica cu extract de Chaga
Boabe de cafea verde organica, provenita de la micii fermieri din Peru. Extract organic de chaga, din Finlanda sau Siberia.
Informatii despre produs: GRAMAJ: 226 g
MOD DE UTILIZARE: 12 g/ porție; 1 pachet conține 18 porții. După desigilare, păstrați produsul în ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de razele soarelui.
PREZENTARE Cafea organica cu extract de Chaga
Creșterea energiei de durata si a echilibrului general al organismului, extractul de chaga balansând efectul cafeinei. Adaptogenii nu funcționează ca tratamente sau diete, dar sunt unici în capacitatea lor de a spori mecanismele naturale de apărare ale organismului împotriva stresului vieții cotidiene. Adaptogenii acționează sinergic cu procesele biologice normale ale organismului, fără efecte secundare. Ciuperca Chaga contribuie de asemenea la scăderea acidității din corp. În plus, boabele de cafea proaspăt prăjite sunt supuse unui tratament natural prin care ph-ul cafelei este crescut de la 5,0 (sau chiar 4,3 în cazul cafelei normale) la aproximativ 6,0.
CHAGA CA CIUPERCA MEDICINALA
Caracteristicile imunoprotectoare și valoarea ridicata ORAC (din eng. “oxigen radical absorbance capacity” = capacitatea de absorbţie a radicalilor liberi ai oxigenului) ale extractului de chaga pun în umbra multe superalimente cunoscute. Alți constituenți, cum ar fi polizaharidele, beta-glucanii și polifenolii, oferă un suport natural suplimentar pentru apărarea celulara și pot contribui la creșterea nivelului de energie al organismului. Posibilele beneficii pentru sănătate ale ciupercii chaga sunt numeroase. Din punct de vedere evolutiv, ciupercile sunt mai strans legate de oameni decât de plante. Acest fapt poate fi motivul pentru care multe din componentele care ajută ciupercile să se apere împotriva inamicilor, sprijină și mecanismele de apărare ale corpului uman. Chaga este folosită și în tratarea diverselor afecțiuni gastrice, pulmonare, infecții virale, boli cardiovasculare si boli metabolice.
Nota bene: Lucram continuu la obținerea ultimelor cercetari în domeniul ciupercilor medicinale. Cu toate acestea, datorita legislației stricte a U.E. privind reclamațiile, vă rugăm sa verificați condițiile specifice țarii dvs. Rugăm sa cereți rapoarte specifice și să verificați surse ca:
DATE ISTORICE Cafea organica cu extract de Chaga
Populația din muntii Urali (Rusia) a cunoscut ciuperca chaga din timpuri îndepărtate. In secolul al XII-lea regale rus Vladimir Manomah era renumit pentru cunoștințele lui privind utilizarea acesteia. Printre primii oameni care au folosit ciuperca chaga în scopuri medicale se numără populația Khanty din Siberia de Vest iar denumirea de „chaga” deriva din limba lor de comunicare. Chaga apare și în cartea „Pavilionul cancerosilor”, roman scris și publicat în anul 1967 de către Alexandr Solzhenitsyn, ulterior laureat al premiului Nobel. In Finlanda, chaga a fost folosită printre altele și ca înlocuitor de cafea, în timpul celui de-al doilea război mondial.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.