Descriere
Cafea organica cu extract de coama leului – Hericium
Consumanad cafea organica BIO cu extract de coama leului – Hericium vei crește energia de durată si echilibrul general al organismului.
INGREDIENTE: Cafea Arabica organică (98%), dublu extract organic de coama leului
(Hericium Erinacea) (2%).
CANTITATEA DE EXTRACT: 4520 mg/pachet sau 226 mg/ porție
Notă: Extractele sunt solubile în apa. A nu se confunda cu pudrele uscate. Extractele sunt de 5-10 ori mai puternice decât pudrele. Pudrele cu miceliu au un cost mult mai mic, nu sunt solubile în apa și în combinație cu cafeaua nu au efectul dorit. Dublul extract asigură maximul de beneficii asupra sănătății.
Profilul de prajire: lent, spre mediu.
Profilul gust: puțin intens, spre mediu, la care se adaugă o aromă puternică de umami.
ORIGINE: boabe de cafea verde organică, provenită de la micii fermieri din Honduras.
Extract organic de coama leului, din China.
Informații despre produs:
GRAMAJ: 227 g
MOD DE UTILIZARE: 12 g/porție; 1 pachet conține 18 porții. După desigilare, păstrați produsul în ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de razele soarelui.
PREZENTARE CAFEA ORGANICA CU EXTRACT COAMA LEULUI
Creșterea energiei de durată și a echilibrului general al organismului, extractul de coama leului balansând efectul cafeinei. Adaptogenii nu funcționează ca tratamente sau diete, dar sunt unici în capacitatea lor de a spori mecanismele naturale de apărare ale organismului împotriva stresului vieții cotidiene. Adaptogenii acționează sinergic cu procesele biologice normale ale organismului, fără efecte secundare. Coama leului contribuie de asemenea la scăderea acidității din corp. În plus, boabele de cafea proaspăt prajite sunt supuse unui tratament natural prin care ph-ul cafelei este crescut de la 5,0 (sau chiar 4,3 in cazul cafelei normale) la aproximativ 6,0.
COAMA LEULUI, CA CIUPERCĂ MEDICINALĂ: Coama leului este o ciupercă comestibilă care a fost utilizata timp îndelungat în medicina tradiționala chineza. Aceasta ciupercă este bogată în câteva componente importante din punct de vedere fiziologic. Aici vorbim în special de polizaharidele beta-glucan care sunt responsabile pentru activitățile anticancerigene, imuno-modulatoare, hipolipidice, antioxidante si neuroprotectoare ale acestei ciuperci. Coama leului mai are, printre altele, proprietăți anti-microbiene, antihipertensive, anti-diabetice si de vindecare a rănilor. Datorita proprietăților sale antiinflamatorii și îmbunătățirii ratei de regenerare a nervilor periferici (activează eliberarea factorului de creștere neuronal, favorizează procesul de mielinizare si crește numărul axonilor), H. Erinacea se prezinta promițătoare in ceea ce privește proprietățile de recuperare în cazul unor boli precum Parkinson sau Alzheimer.
Nota bene: Lucram continuu la obținerea ultimelor cercetări în domeniul ciupercilor medicinale. Cu toate acestea, datorită legislației stricte a U.E. privind reclamațiile, vă rugăm să verificați condițiile specifice țarii dvs.
Rugam sa cereți rapoarte specifice și să verificați surse ca:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23735479
https://restorativemedicine.org/journal/neurological-activity-lions-mane-hericiumerinaceus/
https://oriveda.co.uk/resources.php/
DATE ISTORICE: În medicina chineză și japoneză, coama leului era folosită în mod tradițional pentru fortificarea splinei, ameliorarea afecțiunilor intestinale și, de asemenea, ca medicament anticancerigen.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.