Descriere
Sare de Himalaya (fina) 500g
Sarea roz din Himalaya este un tip de sare de rocă din regiunea Punjab din Pakistan, lângă poalele Himalaya.
Unii oameni descriu sarea roz roz din Himalaya ca fiind una dintre cele mai pure săruri disponibile și spun că are mai multe beneficii pentru sănătate.
Tara de origine: Pakistan
Cantitate: 500g
Prezentare: PUDRA
CONTINUT:
- clorura de sodiu
- 84 microelemente
(100% naturale)
EFECTE:
- regleaza tensiunea si glicemia
- mentine sanatatea oaselor si muschilor
- creste conductivitatea nervoasa
DOZA: intretinere = 1 lingurita
Ce este sare roz de Himalaya?
Sarea roz de Himalaya este similară chimic cu sarea de masă. Conține până la 98 la sută clorură de sodiu.
Restul de sare este format din urme minerale, cum ar fi potasiu, magneziu și calciu. Acestea dau sare sa nuanță roz deschis.
Aceste minerale explică și de ce sarea din Himalaya are un gust diferit de sarea de masă obișnuită.
Cum trebuie folosita?
Oamenii folosesc acest tip de sare și sare comună de masă în același mod: ca parte a gătitului, pentru a condimenta mesele și pentru a păstra mâncarea.
Unele blocuri de sare roz devin uneori servind feluri de mâncare, suprafețe de gătit și scânduri.
Unele persoane folosesc, de asemenea, sare roz Himalaya în locul sărurilor de baie. De asemenea, este posibil să cumpărați lămpi și suporturi de lumânări din sare roz.
De ce organismul are nevoie de sare?
Sodiul este un mineral mineral esențial care se găsește în sare. Organismul are nevoie de acest lucru pentru o varietate de funcții.
Poate susține:
- contractarea și relaxarea mușchilor
- menținerea unui echilibru corespunzător de lichide și prevenirea deshidratării
- trimiterea impulsurilor sistemului nervos
- prevenirea tensiunii arteriale scăzute
Cercetări recente au sugerat că consumul de sare poate reduce riscul de infecție și poate ucide bacteriile dăunătoare.
Sare de Himalaya (fina) 500g
Sarea roz din Himalaya este un tip de sare de rocă din regiunea Punjab din Pakistan, lângă poalele Himalaya.
Unii oameni descriu sarea roz roz din Himalaya ca fiind una dintre cele mai pure săruri disponibile și spun că are mai multe beneficii pentru sănătate.
Tara de origine: Pakistan
Cantitate: 500g
Prezentare: PUDRA
CONTINUT:
- clorura de sodiu
- 84 microelemente
(100% naturale)
EFECTE:
- regleaza tensiunea si glicemia
- mentine sanatatea oaselor si muschilor
- creste conductivitatea nervoasa
DOZA: intretinere = 1 lingurita
Ce este sare roz de Himalaya?
Sarea roz de Himalaya este similară chimic cu sarea de masă. Conține până la 98 la sută clorură de sodiu.
Restul de sare este format din urme minerale, cum ar fi potasiu, magneziu și calciu. Acestea dau sare sa nuanță roz deschis.
Aceste minerale explică și de ce sarea din Himalaya are un gust diferit de sarea de masă obișnuită.
Cum trebuie folosita?
Oamenii folosesc acest tip de sare și sare comună de masă în același mod: ca parte a gătitului, pentru a condimenta mesele și pentru a păstra mâncarea.
Unele blocuri de sare roz devin uneori servind feluri de mâncare, suprafețe de gătit și scânduri.
Unele persoane folosesc, de asemenea, sare roz Himalaya în locul sărurilor de baie. De asemenea, este posibil să cumpărați lămpi și suporturi de lumânări din sare roz.
De ce organismul are nevoie de sare?
Sodiul este un mineral mineral esențial care se găsește în sare. Organismul are nevoie de acest lucru pentru o varietate de funcții.
Poate susține:
- contractarea și relaxarea mușchilor
- menținerea unui echilibru corespunzător de lichide și prevenirea deshidratării
- trimiterea impulsurilor sistemului nervos
- prevenirea tensiunii arteriale scăzute
Cercetări recente au sugerat că consumul de sare poate reduce riscul de infecție și poate ucide bacteriile dăunătoare.
Beneficii pentru sanatate
Conținut bogat de minerale
Unele surse spun că sarea roz din Himalaya conține până la 84 de minerale diferite.
Întrucât conține clorură de sodiu de până la 98 la sută, aceasta înseamnă că doar aproximativ 2 la sută sunt formate din aceste urme minerale.
Având în vedere cantitățile relativ limitate în care oamenii consumă în mod normal sare și cantitatea mică de aceste minerale în sare, este puțin probabil să ofere beneficii măsurabile sau semnificative pentru sănătate.
Scazuta in sodiu
Unii oameni cred că sarea roz din Himalaya este mai mică în sodiu decât sarea de masă obișnuită. Cu toate acestea, ambele tipuri constau în aproximativ 98 la sută clorură de sodiu.
Deoarece sarea roz are adesea cristale mai mari decât sarea de masă, tehnic conține mai puțin sodiu per linguriță.
De asemenea, are o aromă mai sărată decât sarea de masă, ceea ce înseamnă că o persoană poate folosi mai puțină sare într-o porție pentru a obține același gust.
Cu toate acestea, sarea roz este disponibilă și într-o dimensiune mai mică a granulelor, care seamănă mai mult cu sarea obișnuită.
Luați în considerare acest lucru atunci când condimentați alimentele și măsurați aportul de sodiu.
O sare mai naturală
Unii susțin că sarea din Himalaya este mai naturală decât sarea de masă. Această afirmație pare să aibă un merit.
Sarea de masă este de obicei puternic rafinată și amestecată cu agenți anti-caking pentru a preveni aglomerarea, cum ar fi aluminosilicatul de sodiu sau carbonatul de magneziu,
Sarea din Himalaya este mai puțin artificială și nu conține de obicei aditivi.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.