Descriere
Curmale Medjool 250g
Curmalele Medjool sunt o varietate de fructe care se bucură pentru dulceața lor naturală. Sunt mai mari, mai întunecate și mai asemănătoare cu un fel de caramel decât alte tipuri comune, cum ar fi Deglet Noor.
Originară din Maroc, curmalele Medjool provin din palmierul dat (Phoenix dactylifera) și sunt acum cultivate în regiuni calde din Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia de Sud și Africa.
Adesea se vindeau uscate, dar nu deshidratate, făcându-le moi și lipicioase. Zaharurile lor devin mai concentrate pe măsură ce se usucă, ceea ce le crește și mai mult dulceața.
Tara de origine: SUA
Cantitate: 250g
Prezentare: FRUCT uscat.
CONTINUT:
- carbohidrati si proteine
- vitamine si minerale
- 20% apa
EFECTE:
- amelioreaza problemele intestinale
- benefice in ultima luna de sarcina si in alaptare
- adjuvante in cistita si gonoree
DOZA: intretinere = 50g
Beneficii pentru sanatate
Pot să vă protejeze inima
Fibrele și antioxidanții din curmalele Medjool vă pot ajuta să vă protejați inima.
Fibra vă poate ajuta să scădeți colesterolul LDL (rău) și să vă păstrați arterele curate, reducând riscul de boli de inimă. Doar 2 curmale (48 de grame) conțin peste 3 grame de fibre.
Un studiu test-tub a constatat că Medjool și alte soiuri de curmale au scăzut colesterolul LDL (rău) și au împiedicat acumularea plăcii în artere. Acumularea de plăci poate bloca în cele din urmă fluxul de sânge, ducând la un atac de cord sau accident vascular cerebral.
Curmalele Medjool sunt, de asemenea, o sursă bogată de antioxidanți, care ajută la combaterea daunelor cauzate de moleculele instabile numite radicali liberi. Antioxidanții lor de carotenoid și acid fenolic au fost amândoi studiați pentru efectele benefice asupra sănătății inimii.
Susțin digestia sănătoasă
Fibrele sunt esențiale pentru promovarea digestiei sănătoase și a regularității intestinului. De fapt, o cantitate suficientă de fibre din dieta dvs. zilnică ajută la formarea scaunului și la prevenirea constipației.
Mâncarea suficientă fibră poate reduce, de asemenea, riscul dumneavoastră de boli digestive precum cancerul colorectal.
Într-un studiu de 3 săptămâni, 21 de persoane au mâncat 7 curmale(168 de grame) pe zi și și-au îmbunătățit semnificativ frecvența de deplasare a intestinului, în comparație cu momentul în care nu au mâncat.
Bogate în antioxidanți
Curmalele Medjool se mândresc cu mai mulți antioxidanți, care vă pot proteja celulele de deteriorarea oxidativă care poate duce la boli precum cancerul, boli de inimă și afecțiuni ale creierului.
Medjool includ flavonoizi, carotenoizi și acizi fenolici, care au fost studiați pentru proprietățile lor antiinflamatorii, anticancer și creier-protectoare. Un studiu realizat pe fructe uscate a constatat că curmele au avut cel mai mare conținut de antioxidanți în comparație cu smochinele și prunele.
Alte beneficii potențiale pentru sănătate
Combustibil natural pentru corpul tău. Curmalele Medjool oferă un număr mare de carbohidrați într-o porție mică. Carburile sunt principala sursă de energie a corpului tău.
Pot susține sănătatea oaselor. Curmalele Medjool conțin o cantitate mică de calciu și sunt o sursă decentă de potasiu, mangan și cupru, toate acestea fiind substanțe nutritive importante pentru sănătatea oaselor.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.