Descriere
Cafea Ganoderma organica BIO
Consumand cafea Ganoderma organica BIO cresti energia de durata a echilibrului general al organismului, extractul de ganoderma balansând efectul cafeinei.
INGREDIENTE: Cafea Arabica organică (98%), dublu extract organic instant de Ganoderma (Ganoderma Lucidum) (2%).
CANTITATEA DE EXTRACT: 4520 mg/ pachet sau 226 mg/ porție
Notă: Extractele sunt solubile în apa. A nu se confunda cu pudrele uscate. Extractele sunt de 5-10 ori mai puternice decât pudrele. Pudrele cu miceliu au un cost mult mai mic, nu sunt solubile în apa și în combinație cu cafeaua nu au efectul dorit. Dublul extract asigură maximul de beneficii asupra sănătății.
Profilul de prajire: mediu. Datorită extractului de Ganoderma, cafeaua espresso este foarte concentrată și poate părea mai puternică decât alte tipuri de cafea neagra. Atenție la acest aspect, întrucât culoarea boabelor de cafea care sunt îmbrăcate în extractul de culoare închisa, aproape neagră (pudra instant) va poate induce în eroare.
Profilul gustului: mediu și echilibrat, cu o aromă subtilă de umami dată de extractul de Ganoderma.
ORIGINE Cafea Ganoderma
Boabe de cafea verde organică, provenită de la micii fermieri din Peru. Extract organic de Ganoderma, din China.
Informații despre produs: GRAMAJ: 226 g
MOD DE UTILIZARE: 12 g/ portie; 1 pachet conține 18 porții. După desigilare, păstrați produsul în ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de razele soarelui.
PREZENTARE CAFEA GANODERMA: Creșterea energiei de durata și a echilibrului general al organismului, extractul de ganoderma balansând efectul cafeinei. Adaptogenii nu funcționează ca tratamente sau diete, dar sunt unici în capacitatea lor de a spori mecanismele naturale de apărare ale organismului împotriva stresului vieții cotidiene. Adaptogenii acționează sinergic cu procesele biologice normale ale organismului, fără efecte secundare. Ganoderma contribuie de asemenea la scăderea acidității din corp. În plus, boabele de cafea proaspăt prăjite sunt supuse unui tratament natural prin care ph-ul cafelei este crescut de la 5,0 (sau chiar 4,3 in cazul cafelei normale) la aproximativ 6,0.
GANODERMA CA CIUPERCA MEDICINALĂ:
Ciuperca Ganoderma sau LingZhi (in China) se traduce în limba vietnameza drept „ciuperca supranaturală”. Ca majoritatea plantelor adaptogene, ganoderma susține și echilibrează sistemul endocrin și pe cel hormonal, care sunt cel mai probabil corelate cu proprietățile sale de „activare spirituala”. Hormonii sunt „moleculele conștiinței” (în medicina tradiționala asiatică), mai exact biopeptide puternice care controlează starea de spirit, percepția, ciclul de somn și legătura cu conștientizarea realității. Efectele ciupercii Ganoderma asupra sistemului hormonal sunt legendare. Ciuperca Ganoderma este blânda, dar în același timp puternică și lucrează pentru a echilibra glandele organismului in mod constant, ceea ce o face ideală pentru utilizare zilnică. Ganoderma îmbunătățește functiile ficatului, ajutand la scaderea nivelului de toxine si a metalelor grele din corp. De asemenea, ciuperca Ganoderma este de un real folos în confruntarea cu alergiile, fie că sunt alergii alimentare sau determinate de polenul din mediul exterior sau de poluanți. Guvernul japonez a listat în mod oficial ciupercile Ganoderma ca tratament pentru cancer.
Nota bene: Lucrăm continuu la obținerea ultimelor cercetări în domeniul ciupercilor medicinale. Cu toate acestea, datorita legislației stricte a U.E. privind reclamațiile, vă rugăm sa verificați condițiile specifice țarii dvs. Rugam sa cereți rapoarte specifice și să verificați surse ca:
https://www.healthline.com/nutrition/reishi-mushroom-benefits#section1
https://www.mushroom-appreciation.com/reishi-mushrooms.html
https://oriveda.co.uk/resources.php